jyske bank silkeborg glassolutions

Nyheder

Her kan du læse nyheder om produkter, vores organisation og branchen generelt.

GLASSOLUTIONS film
Begivenhed

Vi har forsøgt at gøre vores kunders hverdag lidt lettere ved at lave udførlige vejledningsfilm for både montering af B-twists til vores UNICA sortiment og for samling af Glasvægge og -Døre by GLASSOLUTIONS.

Påske Glassolutions
Begivenhed

GLASSOLUTIONS ønsker god påske!

Påsken nærmer sig, og derfor kommer her en lille opdatering på vores åbningstider.

GLASSOLUTIONS holder åbent op til påsken og er tilbage på tirsdag efter påske, hvor vi sidder klar til at servicere alle vores kunder.

Vi håber, at alle får nogle dejlige påskedage!

My Glassolutions
Begivenhed

Vi har nu rundet ordre nummer 1000 på MyGlassolutions, vores nye online bestillingsapp!

Som vi annoncerede i sidste uge på facebook , er der selvfølgelig en lille anerkendelse på vej til kunden, der tog netop denne ordre. 

Jul Glassolutions
Begivenhed

Julen nærmer sig med meget hastige skridt, og I år vil alle afdelinger i Glassolutions være taget på juleferie og holde lukket fra og med 23. december til og med 1. januar. 2017.

Udkørsel starter 3. januar.

Vi ønsker rigtig glædelig jul og godt nytår.

 

Grøn vækst glassolutions
Begivenhed

Årets Grøn Vækst arrangement er den 18. november. Peter Lund Madsen er blandt talerne, og billetten er gratis!

Så sæt kryds i kalenderen ved den 18. november, og tilmeld dig her!

Glassolutions Saint Gobain award
Begivenhed

Kom til prisoverrækkelse og udstillingsåbning i Auditoriet på Arkitektskolen Aarhus den 4. november, når vi afslører vinderne af konkurrencen for nyuddannede arkitekter fra Arkitektskolen Aarhus og Kunstakademiets Arkitektskole.

11.00  Velkomst v/ Chris Thurlbourne, programleder for kandidatuddannelsen på Arkitektskolen Aarhus

Building Green Glassolutions
Begivenhed

Igen i år vil Saint-Gobain være at finde på Building Green i Forum. Der er fokus på bæredygtighed i byggeriet. Det er Danmarks største fagmesse for bæredygtighed i byggeriet og blev afholdt første gang i 2011.

Arrangementet foregår den 2. og 3. november, og der er åbent fra kl. 9-17. Du kommer gratis ind, hvis du registrerer dig.

My Glassolutions
Begivenhed

Så er Glassolutions Danmark kommet med på bølgen af online salg, og vi er stolte over at kunne præsentere MyGlassolutions, der er et simpelt værktøj med mange muligheder.

Scanglas sikkerhed
Begivenhed

I Scanglas og hos vores moderselskab, Saint-Gobain, er sikkerhed altafgørende. Sikkerhed er hele grundlaget for vores arbejde, og vi opdaterer os kontinuerligt på området.

I morgen, den 11. oktober, holder Saint-Gobain international Environment, Health & Safety dag, hvor der naturligvis sættes fokus på netop disse områder.

Saint Gobain Scanglas
Begivenhed

Scanglas' moderselskab, Saint-Gobain, har produceret en video, der viser omfanget af løsninger, som Saint-Gobain bidrager med. Den illustrerer, hvordan der konstant arbejdes på at gøre hverdagen enklere for vores kunder og miljøet bedre i private hjem. Kort sagt er den værd at bruge de omkring 3 minutter på at se for at få en bedre forståelse af, hvem Scanglas er en del af.