UNICA by GLASSOLUTIONS

Velkommen til UNICA by GLASSOLUTIONS - Alt i interiørglas til hjemmet

UNICA er GLASSOLUTIONS varemærke for glasprodukter til hjemmet. Sortimentet indeholder bl.a. bruseløsninger, spejle, vægbeklædning, glasdøre, skillevægge og garderober.

UNICA sortimentet består af en række unikke produkter til private hjem, som sælges gennem udvalgte forhandlere. Vi har lagt stor vægt på den samlede løsning af både glas, beslag og tilbehør. Alt produceres efter individuelle mål, ønsker og behov, så du får en skræddersyet løsning, der passer perfekt ind i dit hjem.

Langt de fleste produkter fra UNICA produceres på vores fabrik i Esbjerg. Vi kan derfor stå inde for kvaliteten og samtidig sikre dig, at såvel glasset som selve produktionen lever op til de gældende krav og normer. 

Se vores NYE KATALOG!


Bruseløsninger

Med en UNICA bruseløsning får du et produkt, som er skræddersyet til dit hjem. Vi laver alt på specialmål, og hos os får du sikkerhed og topkvalitet. Vi anvender sikkerhedsglas til alle løsningerne, og vores beslag og hængsler lever op til de højeste standarder og er testet for mere end 100.000 åbninger. Du kan desuden vælge mellem mange spændende glastyper.


Spejle

I UNICA sortimentet har vi valgt en række miljøvenlige spejle. Vælger du et sikkerhedsspejl, vil brudstykkerne blive siddende samlet, hvis spejlet skulle smadres. Dermed får du den bedste sikkerhed for dig og din familie. Vi tilbyder desuden designspejle med lys fra vores serie DESIRE.


Vægbeklædning

Vægbeklædning i glas skaber et super lækkert look. Det er elegant og trendy på samme tid og kan forandre et rums udseende radikalt.
Der er desuden rengøringsmæssige fordele ved at anvende vægbeklædning i glas. F.eks. i brusenichen eller som stænkplade, hvor du slipper for flisefuger og dermed reducerer bakteriefloraen.


Glashylder

Skab sammenhæng i badeværelset eller hele hjemmet og vælg glashylder i samme glastype som din brusedør.
Alle glashylderne laves på de mål du ønsker, så de kan tilpasses hvert enkelt badeværelse, stort som småt.


Glasdøre

Glasdøre er meget velegnede til private hjem. De lukker masser af lys igennem, hvad enten de er transparente eller ej. Vi har forskellige løsninger, som alle laves efter netop dine mål. Alle vores glasdøre leveres i sikkerhedsglas, så du undgår ulykker, hvis et brud skulle forekomme.


Skillevægge

Vælger du glas som materiale til din skillevæg, får du mange muligheder for at tilpasse skillevæggen til din individuelle stil. Du kan vælge forskellige glastyper, farver og gennemsigtighed. Du kan endda få trykt dit helt eget mønster på glasset. Skillevæggene bliver lavet i sikkerhedsglas, så risikoen for personskade minimeres ved brud på glasset.


Glastyper

Hos GLASSOLUTIONS lægger vi stor vægt på at vores UNICA sortiment altid rummer de nyeste og mest trendy glastyper på markedet sammen med de klassiske, som du altid kan finde hos os. Vores trendy glastyper køber vi hjem fra Milano, og skifter dem løbende ud, så du altid kan få de nyeste designs hos os. 


Find forhandler

Hos GLASSOLUTIONS sælger vi ikke direkte til private. Ved at klikke her, finder du en række forhandlere i hele landet, som kan hjælpe dig med at finde det rette UNICA produkt.

Forhandlerne er listet efter postnummer, så du hurtigt kan finde en fagmand nær dig.