Bestil online
Results

Åbning af Fremtidens Hjem

I sidste uge åbnede Fremtidens Hjem i Vindinge lige uden for Roskilde, og GLASSOLUTIONS var med til indvielsen.PRIVA-LITE GLASSOLUTIONS Fremtidens Hjem

Fremtidens Hjem er et hjem skabt af eurodan-huse og INPUT, der er noget ud over det sædvanlige med alt det nyeste og mest avancerede fra teknologiens verden. Køleskabet fortæller dig selv, hvornår du mangler mælk, og alarmen kan genkende husets beboere. Det er blot et par af de spændende features i huset.
GLASSOLUTIONS har både leveret et dørsystem til vinrummet fra Glasvægge og –døre og en rude mellem køkken og gang i PRIVA-LITE.
PRIVA-LITE er oplagt som rumdeler, hvis man kun vil skærme af fra tid til anden. Med et tryk på en kontakt (eller via en af de andre betjeningsmuligheder) skifter glasset mellem matteret og transparent.

På kontoret er det ideelt til mødelokaler som pladsbesparende skillevæg, der ikke stjæler dagslyset, og i private hjem GS by GLASSOLUTIONS Fremtidens Hjemgiver det mening at give køkkenalrummet en let opdeling, så man kan skærme af, mens der rodes i køkkenet.

Vi er stolte over at have kunne bidrage til Fremtidens Hjem, og har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at tage fat i os her. Vil du gerne høre lidt nærmere om Fremtidens Hjem, finder du hjemmets helt egen hjemmeside her.

10/16/2019 - 09:01
Event