Bestil online
Results

Aalborg Universitet Esbjerg

Om projektet

GLASSOLUTIONS muliggjorde, at Aalborg Universitet Esbjergs vægge i universitetets nye laboratoriebygning er blevet til kunstværker i sig selv.


Sammenhæng

Den nye laboratoriebygning på Aalborg Universitet i Esbjerg har fået liv i skillevæggene med inspirerende kunst. Værkerne 'Syreplamager' sidder på GLASSOLUTIONS' PICTUREit, hvor glas og kunst skaber en flot effekt sammen. Lyset der slipper igennem de halvtransparente vægge giver yderligere liv i billederne, og samtidig skaber værkerne en direkte reference til laboratoriebygningens funktion. 

Der er tale om 35 keramiske farvetryk på glas med udsnit af bordplader fra nedlagte laboratorielokaler på AAU Esbjerg fra perioden 1960´erne til 2015. Disse er skannet og skaleret op til 600 %.

Billedkunstner

Camilla Rasborg v. KKArt, 2015

Website

Bygherre

Bygningsstyrelsen


Produkter

'Syreplamager' er printet på glas i GLASSOLUTIONS' PICTUREit sortiment. PICTUREit giver mulighed for at få et helt unikt design, med lige præcis det print, du ønsker. Det kan skabes fra alt fra malerier og billeder til logoer. Alt er muligt. Ved anvendelse af PICTUREit i skillevægge opnår du en rumopdeler, der tillader at naturligt lys slipper igennem, uden at du forstyrres af, hvad der foregår på den anden side af væggen. Graden af transparens er også helt op til dig.

Synes du om projektet?