Bestil online
Results

Aarsleff Hovedkontor

Om projektet

Aarsleff flyttede i 2017 ind i helt nye omgivelser, da deres nye domicil i Aarhus stod klar til indvielse. Arkitema Arkitekter har stået for tegningerne, og der blev blandt andet lagt vægt på gode lysforhold og muligheder for at have en god udsigt. Byggeriet består af et atrium og et længehus, og atriummet er hovedhuset og er udformet som et A. Spidsen af A'et vender mod syd for at minimere varmebelastning på facaderne og for at give en god udsigt mod Aarhus Ådal. Med andre ord, er dette et projekt, hvor der har været fokus på detaljerne.


Derfor gav det god mening, at man valgte at få installeret persienneruder til de store vinduespartier. Med arkitekternes fokus på lysforhold giver persienneruder god mulighed for at justere på lyset, så det passer optimalt til tidspunktet på dagen. Persienneruderne kan indstilles, så de selv styrer, hvornår de skal åbne og lukke og samler ikke støv, som normale persienner ville gøre.

Arkitekt

Arkitema

Gå til hjemmeside

Fotograf

Kirsten Adler

Gå til hjemmeside

Synes du om projektet?