Bestil online
Results

Bruseløsninger

Sikkerhedsglas til bruseafskærmninger

Alle GLASSOLUTIONS' bruseløsninger er skræddersyede, så de passer i dit hjem. Glas er taknemmeligt at anvende i badeværelset, da det skaber elegance uden at kræve særlig meget plads. Vi skifter jævnligt vores glastyper ud, så du altid får mulighed for at vælge de nyeste trends. Desuden tilbyder vi belægningen SMARTCLEAN til alle vores bruseløsninger. Belægningen gør glasset nemmere at rengøre og minimerer kalkaflejringer. På den måde er det også en fordel at anvende glas i brusekabinen frem for et stofforhæng, som bliver nusset med tiden. Med en bruseløsning fra UNICA by GLASSOLUTIONS er du sikret et unikt produkt af høj kvalitet.

 

Vi tilbyder 9 færdige løsninger, som laves efter netop dine mål. Med andre ord er designet op til dig, og så leverer vi! Derudover har vi mulighed for at producere specialløsninger, gerne efter opmåling fra en fagmand.

Vi anvender altid sikkerhedsglas, så du og din familie er sikret mod personskade, hvis glasset mod forventning skulle gå itu. Vi har desuden valgt beslag af den bedste kvalitet fra Tyskland, som er testet for mere end 100.000 åbninger, hvilket betyder, at de holder mere end 65 år, hvis to personer tager bad hver dag. I vores katalog finder du flere informationer, vejledende salgspriser og tilbehør.

Find din UNICA forhandler.


Sortiment

UNICA Avignon

En dobbeltdør, der er velegnet til store badeværelser

UNICA Bordeaux

En hjørneløsning med tre glas

UNICA Lille

Et prismæssigt alternativ

UNICA Lyon

Hjørneløsning med to døre

UNICA Nice

Den klassiske enkeltdør, som passer i alle typer badeværelser

UNICA Noir

Skandinavisk enkelthed

UNICA Paris

En fritstående glasafskærmning velegnet til et stort badeværelse

UNICA Strasbourg

En fleksibel bruseafskærmning, som passer til badeværelser i alle størrelser

UNICA Toulouse

En dør med et sideparti

UNICA Valence

Hjørne af fast væg og dør

Anvendelse

Fordele

Håndtering