Bestil online
Results

Copenhagen International School

Om projektet

I 2017 åbnede dørene til den nye skolebygning til Copenhagen International School i Nordhavn. C.F. Møller havde stort fokus på bæredygtighed, funktionalitet og ikke mindst udseendet, da projektet blev tegnet. Facaden er dækket af ca. 12.000 solcellepaneler i en blågrøn farve, der passer ind i havmiljøet, og som ikke mindst dækker halvdelen af skolen årlige elforbrug. Derudover er skolen planlagt, så der, så vidt muligt, er dagslys fra to sider i klasselokalerne for at optimere arbejdsmiljøet for elever og lærere.


Med hjælp fra søsterselskabet Vetrotech Nordic & Baltic har GLASSOLUTIONS leveret CONTRAFLAM El glasgulv til skolen. CONTRAFLAM El 60 er et af de mest avancerede brandglas i Vetrotech's sortiment og oplagt at anvende i områder, hvor glasset skal fungere som en del af en flugtvej, da EI 60 ikke blot skærmer for flammer, men ligeledes for varmestråling.

Herudover har GLASSOLUTIONS leveret CLIMATOP SKN 174 og CLIMATOP XN, der begge bidrager til et godt indeklima. Ved at vælge CLIMATOP SKN 174 undgår man for meget solvarme i bygningen på de mest udsatte steder, uden dog at udelukke en god og vigtig mængde naturligt dagslys. Andre steder i bygningen er CLIMATOP XN anvendt for at opfange mest mulig varme fra solen, så varmeregningen begrænses om vinteren.

I det hele taget er intet overladt til tilfældighederne i dette byggeri.

Arkitekt

C. F. Møller

Gå til hjemmeside

Fotograf

Adam Mørk

Synes du om projektet?