Bestil online
Results

COVID-19: Vi står klar til at hjælpe (næsten) som vi plejer

I GLASSOLUTIONS gør vi alt hvad vi kan, for bedst muligt at sikre jer, vores kunder, og medarbejdere i forhold til coronavirus. Vi har derfor taget en række forholdsregler, så vi kan give den samme gode service som vi plejer, samtidig med at vi begrænser muligheder for smitte. 

  • Vores produktion og logistik fungerer som normalt, og vi har taget en række interne forholdsregler for at sikre, at produktion og logistik også vil fungere som normalt fremover. 
  • Vores afdelinger er åbne, så du kan komme og afhente varer. Benyt den opstillede håndsprit i afdelingen, undgå fysisk kontakt og hold generelt afstand til personalet, både for din og deres skyld.
  • Mail eller ring til os i alle situationer det er muligt, og undgå at møde op i afdelingen for at afgive tilbud eller få rådgivning. Det meste kan klares over telefonen, og vi sidder klar til at hjælpe dig. 
  • Vi leverer kontaktløst uden behov for personlig kontakt, og tager som altid et billede af de leverede varer. Vores chauffører er samtidig instrueret i ikke at give håndtryk og holde fysisk afstand. 

Mailadresser samt telefonnumre på afdelingerne findes her: 

esbjerg@saint-gobain.com / +45 75 14 16 00 

odense@saint-gobain.com / +45 66 12 88 88 

aalborg@saint-gobain.com / +45 98 15 45 11 

aarhus@saint-gobain.com / +45 86 24 46 11

kbh@saint-gobain.com / +45 36 30 62 00

Tak for jeres forståelse, og vi ser frem til at høre fra jer!

Husk! at du kan bestille dit glas online hele døgnet, alle dage. Ved at bestille online kan du se pris og leveringstidspunkt med det samme, du kan bestille døgnet rundt og du minimerer eventuel smittespredning. Hvis du ikke allerede bestiller online så kontakt os i dag, så vi hurtigt kan få dig i gang.