Bestil online
Results

DanX Hovedkontor

Om projektet

I 2017 flyttede speditionsfirmaet DanX sit hovedkvarter ind i nye omgivelser i Ishøj efter at være vokset ud af det forhenværende hovedsæde i Vallensbæk. Der er blevet investeret for, at det nye domicil kan imødekomme yderligere vækst, og der er gjort meget for, at DanX er klar til fremtiden.


GLASSOLUTIONS var derfor også glade for at kunne bidrage yderligere optimering hos DanX ved først og fremmest at levere persienneruder, men derudover også både energiruder og EMALIT facadeglas.

Som i andre store moderne byggerier udgør glas en stor del af DanX's facade. Derfor var det vigtigt at overveje nøje, hvilken glasløsning man valgte både i forhold til udseende og funktionalitet. Med EMALIT opnåede DanX en overflade med en, som navnet antyder, emalieret overflade i netop den nuance, der passede til deres ønske om fremtoning.

Med valget af energiruder sikrer DanX, at indeklimaet forbliver behageligt om vinteren, da de lader varme komme ind, men ikke ud igen så de udnytter den sol, der måtte være i løbet af dagen optimalt. I de dele af bygningen, der vil være udsat for meget eller direkte sol, er valget af persienneruder optimalt med deres mulighed for automatisk justering i løbet af dagen, så der kun kommer det lys ind, man ønsker. 

Fotograf

Kirsten Adler

Gå til hjemmeside

Synes du om projektet?