Bestil online
Results

ECLAZ

Det grønneste glas

I ECLAZ er der fokus på naturligt lys, isoleringsegenskaber og energibidrag. Glasset er optimalt i private hjem, hvor der kan spares på varmeregningen, og samtidig er der tænkt ekstra meget på lyskvaliteten for ECLAZ, så man næsten ikke oplever glassets egen farve.


Specifikationer

ECLAZ har som tolagsrude en g-værdi på hele 0,71, hvilket betyder, at varmen fra solen udnyttes godt (den højeste g-værdi er 1,0). U-værdien for en tolagsrude er på 1,1 W/m2K, så du får samtidig god isolering (0 W/m2K er den laveste u-værdi). Vælges en trelagsrude, er der yderligere optimeringer at hente. Her får du en u-værdi på kun 0,6 W/m2K), som giver et ekstra lavt energitab, og du får også en g-værdi på 0,60. Med andre ord får du en rude, der passer til det danske klima.

Vælger du ECLAZ som tolagsrude, vil du få en rude, der allerede efter tre måneders brug har genereret lige så meget energi, som var nødvendig for at producere glasset. Dette gør ECLAZ til et miljøvenligt valg.

Se mere i ECLAZ databladet.


Anvendelse

Med ECLAZ får du et optimalt energiglas til det private hjem. Du får gratis varme fra solen, som er dejligt til efterår og vinter, og det giver besparelser, som både hjælper på miljøet og udgifterne. Alt efter dit behov kan ECLAZ selvfølgelig også kombineres med glas med andre funktioner, så du udover fordelene ved ECLAZ kan få f.eks. støjisolering eller ekstra sikring.


Varianter

ECLAZ er lagerført i tykkelserne 4 mm, 6 mm og 33.1 STADIP.

Andre tykkelser og varianter på forespørgsel.

Synes du om produktet?