Bestil online
Results

GLASSOLUTIONS Online glasbestilling

GLASSOLUTIONS Online er udviklet til erhvervskunder, som daglig arbejder med glas og er særligt oplagt for glarmestre og tømrere. Du kan oprette en konto og bestille det glas, du har brug for til din forretning.

Du kan oprette en konto www.MyGLASSOLUTIONS.dk, og når du har gjort det, er du klar til at bestille glas online. Du kan bestille glas direkte fra www.MyGLASSOLUTIONS.dk eller downloade vores app til din smartphone fra App Store eller Google Play og bestille direkte fra din telefon.

De oplagte fordele er, at du sparer tid og har altid din ordrehistorik lige ved hånden. Herudover er det heller ikke længere nødvendigt at printe et hav af papir med ordrer, ordrebekræftelser osv. Dermed kan vi også spare miljøet for en del ved at handle online.

 

Bestil dit glas online

VÆLG PRODUKT
Mere end 100 produkter tilgængelige.
Mulighed for at bestille Express ordrer.

FÅ PRIS & LEVERINGSTID
Få pris og leveringstid med det samme.
Luk ordren hos kunden.

VÆLG LEVERINGSFORM
Få din ordre leveret hvor det passer dig,
eller afhent den i en af vores landsdækkende afdelinger.

SE DIN TILBUDS- & ORDREHISTORIK
Find tidligere bestillinger og leverancer. 
Planlæg din dag.
Følg op på dine tilbud.

 

Hvad kan du bestille?

I GLASSOLUTIONS Online kan du blandt andet bestille termoruder, bruseløsninger, spejle, stænkplader og de mest gængse glastyper tilskåret.

Vi arbejder hele tiden med at udvide sortimentet og tilbyder at levere dine termoruder, bestilt i GLASSOLUTIONS Online, fra dag til dag til afhentning i en af vores afdelinger beliggende i Hvidovre, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg. Dit glas kan selvfølgelig også leveres på din faste leveringsadresse, så du kan få dit glas lige til døren.

Føler du, vi mangler noget i app'en for at gøre din hverdag lettere, opfordrer vi til, at du giver os et praj. GLASSOLUTIONS Online er til for vores kunder, og vi optimerer løbende på den og tager meget gerne imod feedback. Tag fat i os enten via glassolutionsdk@saint-gobain.com eller via en af vores afdelinger her.

 

Hvem

GLASSOLUTIONS Online er udviklet til erhvervskunder som daglig arbejder med glas og er særligt oplagt for glarmestre og tømrere. Du kan oprette en konto og bestille det glas, du har brug for til din forretning.

 

Interesseret?

Bestil et sælgerbesøg her og få en introduktion eller opret dig som bruger nu!

Du er hurtigt oprettet her på siden ved at klikke på 'Tilmeld' i boksen i topbanneret på siden og udfylde et par felter, så modtager du logininformation fra os.