Bestil online
Results

Krifa Hovedkontor

Om projektet

Første spadestik til Krifa's nye hovedkontor lige uden for Aarhus blev taget tilbage i 2011, og bygningen stod færdig i 2012. GPP Arkitekter A/S og Kontur Arkitekter ApS stod for tegningerne af det nye domicil, og der var fokus på at lade byggeriet falde mest muligt ind i naturen med vandrette linjer i tråd med den høj, Krifa ligger på samt en stor mængde glasfacader.


GLASSOLUTIONS har leveret tolags CLIMAPLUS PLANITHERM ONE og persienneruder samt COOL-LITE XTREME 60/28 ruder mod syd og vest.

Med CLIMAPLUS PLANITHERM ONE får solens energi og lys lov til at komme ind, mens varmen ikke ryger ud igen, hvilket giver en god besparelse på udgifterne til opvarmning om vinteren. Mod syd og vest valgte man at få installeret COOL-LITE XTREME 60/28, da denne type rude har særligt gode solafskærmende egenskaber, hvilket er særligt relevant for store glasfacader vendt mod både syd og vest, hvor man får mest påvirkning fra solen i løbet af dagen. Glas fra COOL-LITE serien sørger kort sagt for, at solvarmen lukkes ude.

Endelig har GLASSOLUTIONS også leveret glas af typen EMALIT, som er monteret ved trapper og gangarealer udvendigt for at skabe kontrast med det mørke glas.

Arkitekt

GPP Arkitekter A/S, Kontur Arkitekter ApS

Gå til hjemmeside

Fotograf

Helene Høyer Mikkelsen

Synes du om projektet?