Bestil online
Results

Skal du renovere?

Renovering er en naturlig del af at eje eller leje en bolig. Vi renoverer enten fordi, noget skal repareres eller fordi, vi ønsker at opgradere vores bolig. Den (forhåbentlig) vellykkede renovering kan give bedre indeklima, bedre energimærkning og måske sågar en stigning i værdien af boligen. Derudover er det mere skånsomt for miljøet at renovere end at rive ned og bygge nyt. 

Uanset om der er tale om store renoveringer, der kræver professionelle håndværkere, eller mindre projekter, man selv kan klare, er det vigtigt at komme rigtigt i gang. Vi har samlet information, inspiration og vejledninger til dig, som går med overvejelserne om at renovere dit hjem. 

Vi sælger alle vores produkter gennem forhandlere, der kan hjælpe med vejledning, opmåling og montering. Find din nærmeste forhandler.


Badeværelse

Det moderne alternativ til bruseforhænget. Et elegant og funktionelt valg til badeværelset.


Terrasseværn

Vil du gerne beholde lyset i din bolig, eller udsigten fra din terrasse? Glas som afskærmning sikrer dig, på en stilfuld og moderne måde, mod faldrisiko. Du får samtidig stadig lys og udsigt. 


Nye ruder

En termorude er ikke bare et stykke glas. Termoruder kan være kombineret af forskellige funktioner, så du er sikret optimal komfort i din bolig.


Spejle

Få rum til at syne større med spejle i indretningen. Vores sortiment fås på individuelle mål og kan faconskæres. 


Skillevægge og døre

Lad lyset strømme igennem din bolig! Indret rum åbent og lyst, stadig med fordelene ved afskærmning. 


Gulv og trapper

Behold lyset og skab sammenhæng etager imellem. Som gulv eller trappetrin er glas et flot og solidt materiale, som giver et let og elegant udtryk.