Bestil online
Results

MT Højgaard

Om projektet

I 2015 besluttede bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard sig for at flytte hovedsæde. Deres nye bygning stod klar i 2016. Hovedbygningen ligger som nabobygning til deres gamle hovedsæde i Søborg og er designet med 100% glasfacader. 

For at kunne kontrollere den store mængde dagslys og solenergi der tilføres bygningen, valgte MT Højgaard el-betjente persienneruder. Persiennerne eliminerer blændingsproblemer og styrer mængden af energi fra solen, til det niveau bygningen har brug for. 


Glastyperne er primært trelags CLIMATOP SCREEN ruder med el-betjente persienner. Ruden isolerer fantastisk, hvorfor den har en lav og god u-værdi. Lukkede felter er beklædt med 6 mm EMALIT facadeglas i RAL 7012, og helt hvid EMALIT på DIAMANT jernfattigt glas.

Til projektet er der blevet brugt en bred vifte af glasprodukter, for at få bygningen til at syne dynamisk. Alle glastyper er udvalgt med henblik på bestemte funktioner og egenskaber med formålet, at sikre det bedste indeklima for medarbejderne, året rundt. 

Fotograf

Kirsten Adler

Gå til hjemmeside

Synes du om projektet?