Bestil online
Results

Vi står klar til at hjælpe dig (næsten) som vi plejer

Submitted by maria.schmidt on Man, 03/16/2020 - 13:01

Kære kunde

I GLASSOLUTIONS gør vi alt hvad vi kan, for bedst muligt at sikre jer, vores kunder, og medarbejdere i forhold til Coronavirus. Vi har derfor taget en række forholdsregler, så vi kan give dig den samme gode service som vi plejer, samtidig med at vi begrænser muligheder for smitte. 
 

Vores produktion og logistik fungerer som normalt, og vi har taget en række interne forholdsregler for at sikre, at produktion og logistik også vil fungere som normalt fremover. 
 

Det skal du huske når ruden skal skiftes

Submitted by Sagar.Bhakta on ons, 02/05/2020 - 10:57

Din kunde har investeret ekstra i vinduer med god energimærkning, men en dag går en af ruderne itu. Hvordan finder du en ny rude til kunden, der med garanti sikrer, at hele vinduet lever op til samme energimærkning som før?

Der er mange ting at tage højde for, når en rude skal skiftes: energimærkning, isoleringsevne, U-værdier, g-værdier, CE-mærkning – og det kan være svært for kunden at forholde sig til det hele.

Nyt telefonsystem

Submitted by maria.schmidt on tirs, 11/26/2019 - 13:08

Vi arbejder løbende på justeringer af vores nye telefonsystem. 

Vi håber, at ikke alt for mange bliver påvirket af eventuelle systemfejl.

Vi beklager mange gange de udfordringer dette måtte medføre, og henviser eventuelle ordre til vores mailadresser.

Ny Skill glass CNC maskine

Submitted by maria.schmidt on Man, 11/25/2019 - 11:20

Vi har næsten lige klippet snoren til vores udvidelse i Kjellerup. Men allerede nu er der en ny maskine på vej, og denne gang er det produktionen i Esbjerg der opgraderer, og dermed får mulighed for at give interiørkunder en bedre service i form af et optimeret produkt. 

I løbet af november måned er produktionen blevet udvidet med en ny bore- og fræsemaskine, som giver mulighed for at levere brusedøre og helglasdøre med et flot finish og et endnu mere ensartet produkt end hidtil. 

GLASSOLUTIONS FACADE

Submitted by maria.schmidt on fre, 11/22/2019 - 10:21

Hos GLASSOLUTIONS garanterer vi stærke, sammenhængende løsninger på baggrund af mange års erfaring og viden på området.

Vores projektsalg holder til i Kjellerup og servicerer hele projektmarkedet i Danmark. Vi hjælper med rådgivning og projektering i byggeprojekter samt support og dokumentation i forbindelse med tilbud. 

Nye muligheder for vores kunder

Submitted by Christina.Lundholm on tirs, 10/08/2019 - 07:27

Siden sidste efterår har GLASSOLUTIONS’ afdeling i Kjellerup fået mere plads til logistikken, facaden er blevet renoveret, og der er blevet installeret et sliberi, en hærdeovn samt en heat-soak testovn. Med andre ord er GLASSOLUTIONS klar til at gå efteråret i møde med en optimeret kundeservice.

Med sliberiet og hærdeovnen er der ikke længere behov for at hente det hærdede glas i udlandet, hvilket gør produktionsflowet bedre og giver kunderne en hurtigere levering.

Fest i Kjellerup ved opgradering af maskinparken!

Submitted by Christina.Lundholm on Tors, 10/03/2019 - 08:49

I fredags åbnede Kjellerup officielt for hærderi, sliberi, heat-soak testovn samt et stort nyt areal til logistikken. Det var et vellykket arrangement, hvor der var stor interesse omkring de nye faciliteter, som betyder en bedre service for vores kunder. En mere dybdegående nyhed kommer inden længe, men indtil da vil vi lige vise lidt fra dagen!