Bestil online
Results

Nye skærpede regler for vinduer

Submitted by maria.schmidt on Man, 11/30/2020 - 13:41

Den 1. juli 2020 blev der i Bygningsreglementet (BR18) skærpet energikravet til vinduer og døre i helårshuse. Siden juli har der været en 6 måneders overgangsperiode, hvor de projekter der var planlagt med vinduer der svarer til energimærke B kunne blive afsluttet. Fra nytår træder de nye regler derfor i kraft og der må herefter kun bruges vinduer som ikke udleder mere varme end de tilfører boligen i form af solvarme. Der må derfor ikke længere monteres vinduer som svarer til energiklasse B medmindre det er i sommerhus eller bygninger, som ikke er omfattet af bygningsreglementet.

Mindre stigning i miljøtillæg

Submitted by maria.schmidt on tirs, 11/10/2020 - 09:59

Pr. 1. december 2020 stiger miljøtilægget med 0,5%. Miljøtilægget er et vigtigt bidrag til vores kontinuerlige arbejde med at sikre en glasproduktion som efterlader det mindst mulige aftryk på vores natur. Som eksempel er 30% af vores glas i dag produceret af genbrugsglas og vores mål er, at dette tal stiger til 50% i 2025.

Vi står klar til at hjælpe dig (næsten) som vi plejer

Submitted by maria.schmidt on Man, 03/16/2020 - 13:01

Kære kunde

I GLASSOLUTIONS gør vi alt hvad vi kan, for bedst muligt at sikre jer, vores kunder, og medarbejdere i forhold til Coronavirus. Vi har derfor taget en række forholdsregler, så vi kan give dig den samme gode service som vi plejer, samtidig med at vi begrænser muligheder for smitte. 
 

Vores produktion og logistik fungerer som normalt, og vi har taget en række interne forholdsregler for at sikre, at produktion og logistik også vil fungere som normalt fremover. 
 

Det skal du huske når ruden skal skiftes

Submitted by Sagar.Bhakta on ons, 02/05/2020 - 10:57

Din kunde har investeret ekstra i vinduer med god energimærkning, men en dag går en af ruderne itu. Hvordan finder du en ny rude til kunden, der med garanti sikrer, at hele vinduet lever op til samme energimærkning som før?

Der er mange ting at tage højde for, når en rude skal skiftes: energimærkning, isoleringsevne, U-værdier, g-værdier, CE-mærkning – og det kan være svært for kunden at forholde sig til det hele.

Nyt telefonsystem

Submitted by maria.schmidt on tirs, 11/26/2019 - 13:08

Vi arbejder løbende på justeringer af vores nye telefonsystem. 

Vi håber, at ikke alt for mange bliver påvirket af eventuelle systemfejl.

Vi beklager mange gange de udfordringer dette måtte medføre, og henviser eventuelle ordre til vores mailadresser.

Ny Skill glass CNC maskine

Submitted by maria.schmidt on Man, 11/25/2019 - 11:20

Vi har næsten lige klippet snoren til vores udvidelse i Kjellerup. Men allerede nu er der en ny maskine på vej, og denne gang er det produktionen i Esbjerg der opgraderer, og dermed får mulighed for at give interiørkunder en bedre service i form af et optimeret produkt. 

I løbet af november måned er produktionen blevet udvidet med en ny bore- og fræsemaskine, som giver mulighed for at levere brusedøre og helglasdøre med et flot finish og et endnu mere ensartet produkt end hidtil. 

GLASSOLUTIONS FACADE

Submitted by maria.schmidt on fre, 11/22/2019 - 10:21

Hos GLASSOLUTIONS garanterer vi stærke, sammenhængende løsninger på baggrund af mange års erfaring og viden på området.

Vores projektsalg holder til i Kjellerup og servicerer hele projektmarkedet i Danmark. Vi hjælper med rådgivning og projektering i byggeprojekter samt support og dokumentation i forbindelse med tilbud.