Bestil online
Results

Skal du renovere?

Submitted by maria.schmidt on Man, 07/01/2019 - 11:09

Renovering er en naturlig del af at eje eller leje en bolig. Vi renoverer enten fordi, noget skal repareres eller fordi, vi ønsker at opgradere vores bolig. Den (forhåbentlig) vellykkede renovering kan give bedre indeklima, bedre energimærkning og måske sågar en stigning i værdien af boligen. Derudover er det mere skånsomt for miljøet at renovere end at rive ned og bygge nyt. 

Mindre stigning i ekspeditionsgebyr og miljøtillæg

Submitted by maria.schmidt on tirs, 06/25/2019 - 15:24

Pr. 01. juli 2019 stiger ekspeditionsgebyret med 6 kr. pr. ordre. Miljøtillægget stiger med 0,5%. 

Miljøtillægget er et vigtigt bidrag til vores kontinuerlige arbejde med at sikre en glasproduktion, som efterlader mindst muligt aftryk på vores natur. I dag er 30% af vores glas i dag produceret af genbrugsglas, og målet er, at det tal stiger til 50% i 2025. 


Spar ekspeditionsgebyret - bestil online

En stor del af vores kunder bestiller allerede dagligt online, enten via APP eller PC. De nævner blandt andet fordele som: 

Sommerferie information

Submitted by Christina.Lundholm on Man, 05/27/2019 - 14:45

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og vores åbningstider for sommeren har vi klar allerede nu. 

I GLASSOLUTIONS holder afdelingerne i København, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg kun lukket i uge 30. Resten af sommeren står vi klar til at servicere vores kunder som altid! I uge 29 og 31 holder vi åbent fra 8.00-15.00 mandag til torsdag og 8.00-14.00 fredag. 

Produktionerne og projektafdelingen i Kjellerup holder lukket i uge 30 og 31. 

Åbningstider i julen

Submitted by maria.schmidt on Man, 12/03/2018 - 13:15

Julen nærmer sig med hastige skridt, så vi vil allerede nu informere omkring vores åbningstider i julen 2018. 

 

GLASSOLUTIONS Lokal, Interiør og projektafdelingen holder lukket fra d. 22. december til og med d. 02. januar.

Dette gør sig også gældende for produktion og logistik. Altså vil første udkørselsdag være d. 03. januar 2019. 

 

GLASSOLUTIONS Online

Submitted by maria.schmidt on tirs, 11/27/2018 - 09:49

                                                                GLASSOLUTIONS Online er udviklet til erhvervskunder som daglig arbejder med glas og er særligt

Sorte profiler

Submitted by maria.schmidt on Tors, 11/22/2018 - 12:56

Glasvægge og -døre kan nu leveres med sorte profiler. De transparente glasvægge og -døre kan både adskille og samle rum. For at adskille rummene kan sort GS kombineres med lydisolerende, farvet eller designet glas. Ud over muligheden for diskretion imellem rum så er glasdøre og -vægge nemme og hurtige at montere. De sorte profiler markerer tydelige linjer og bidrager til et elegant helhedsindtryk. Det er en simpel måde at gøre noget ekstra for f.eks. kontormiljøet.

 

Nye ruder?

Submitted by maria.schmidt on fre, 11/02/2018 - 14:45

Træk, utætheder, kondensvand og rådne vinduer giver ubehag og dårligt indeklima.

Når man skal skifte sin termorude, eller for den sags skyld hele vinduet, er det vigtigt at man vurderer hvilke krav, man vil stille sine nye ruder. 

Termoruder har lang levetid, og derfor er valget af ruder afgørende for både komforten og økonomien i din bolig. I dag er der et utal af muligheder for at få ekstra funktioner i en rude, som kan øge komforten i din bolig. 

 

Stor udvidelse undervejs

Submitted by maria.schmidt on fre, 09/28/2018 - 13:42

GLASSOLUTIONS har fart på, og med den store ordreindgang har man valgt at kvittere med udvidelser og store produktionsmæssige tiltag for at yde den bedste service til vores kunder. 

Vi udvider således fabriksbygningen i Kjellerup betydeligt, hvilket baner vej for en række nye højteknologiske maskiner, der bare venter på at blive installeret. Matriklen bliver udvidet for mere effektiv logistik, og for at det ydre står mål med de indvendige opgraderinger, er facaden på administrationsbygningen blevet renoveret. Med andre ord er der noget godt i vente!

Salgsdirektør, GLASSOLUTIONS Interiør

Submitted by maria.schmidt on Tors, 07/05/2018 - 09:52

Birgitte Rom startede sin karriere som marketingkoordinator i Bøckmann i Norge, og har siden arbejdet med salg og marketing, senest som Marketing Direktør. Hun har undervejs arbejdet med konceptudvikling inden for interiør, og har blandt andet været med til at udvikle og lancere vores produktlinjer UNICA og Glasvægge og -døre. Nu, 20 år senere tiltræder hun stillingen som Salgsdirektør for GLASSOLUTIONS Interiør.