Bestil online
Results

Nye muligheder for vores kunder

Submitted by Christina.Lundholm on tirs, 10/08/2019 - 07:27

Siden sidste efterår har GLASSOLUTIONS’ afdeling i Kjellerup fået mere plads til logistikken, facaden er blevet renoveret, og der er blevet installeret et sliberi, en hærdeovn samt en heat-soak testovn. Med andre ord er GLASSOLUTIONS klar til at gå efteråret i møde med en optimeret kundeservice.

Med sliberiet og hærdeovnen er der ikke længere behov for at hente det hærdede glas i udlandet, hvilket gør produktionsflowet bedre og giver kunderne en hurtigere levering.

Fest i Kjellerup ved opgradering af maskinparken!

Submitted by Christina.Lundholm on Tors, 10/03/2019 - 08:49

I fredags åbnede Kjellerup officielt for hærderi, sliberi, heat-soak testovn samt et stort nyt areal til logistikken. Det var et vellykket arrangement, hvor der var stor interesse omkring de nye faciliteter, som betyder en bedre service for vores kunder. En mere dybdegående nyhed kommer inden længe, men indtil da vil vi lige vise lidt fra dagen!

Vind en rejse via Online bestilling!

Submitted by Christina.Lundholm on fre, 08/30/2019 - 12:09

Vind gavekort til rejse på 10.000 kr!

Den 1. september går det løs - Hvis du er GLASSOLUTIONS Online kunde hos os, kan du vinde et gavekort på 10.000 kr. til Riis Rejser blot ved at bestille dit glas via GLASSOLUTIONS Online!

Konkurrencen løber fra 1. september til og med 31. oktober. Vi trækker lod den 4. november, og vinderen får direkte besked kort tid efter.

Vedligehold af website

Submitted by Christina.Lundholm on fre, 08/30/2019 - 11:24

Den 5. september er der lidt vedligeholdelsesarbejde på vores hjemmeside, hvilket gør, at den vil være ude af drift i et par timer den dag. Vi beklager ulejligheden, men håber på forståelse. 

Skal du renovere?

Submitted by maria.schmidt on Man, 07/01/2019 - 11:09

Renovering er en naturlig del af at eje eller leje en bolig. Vi renoverer enten fordi, noget skal repareres eller fordi, vi ønsker at opgradere vores bolig. Den (forhåbentlig) vellykkede renovering kan give bedre indeklima, bedre energimærkning og måske sågar en stigning i værdien af boligen. Derudover er det mere skånsomt for miljøet at renovere end at rive ned og bygge nyt. 

Mindre stigning i ekspeditionsgebyr og miljøtillæg

Submitted by maria.schmidt on tirs, 06/25/2019 - 15:24

Pr. 01. juli 2019 stiger ekspeditionsgebyret med 6 kr. pr. ordre. Miljøtillægget stiger med 0,5%. 

Miljøtillægget er et vigtigt bidrag til vores kontinuerlige arbejde med at sikre en glasproduktion, som efterlader mindst muligt aftryk på vores natur. I dag er 30% af vores glas i dag produceret af genbrugsglas, og målet er, at det tal stiger til 50% i 2025. 


Spar ekspeditionsgebyret - bestil online

En stor del af vores kunder bestiller allerede dagligt online, enten via APP eller PC. De nævner blandt andet fordele som: 

Sorte profiler

Submitted by maria.schmidt on Tors, 11/22/2018 - 12:56

Glasvægge og -døre kan nu leveres med sorte profiler. De transparente glasvægge og -døre kan både adskille og samle rum. For at adskille rummene kan sort GS kombineres med lydisolerende, farvet eller designet glas. Ud over muligheden for diskretion imellem rum så er glasdøre og -vægge nemme og hurtige at montere. De sorte profiler markerer tydelige linjer og bidrager til et elegant helhedsindtryk. Det er en simpel måde at gøre noget ekstra for f.eks. kontormiljøet.

 

Nye ruder?

Submitted by maria.schmidt on fre, 11/02/2018 - 14:45

Træk, utætheder, kondensvand og rådne vinduer giver ubehag og dårligt indeklima.

Når man skal skifte sin termorude, eller for den sags skyld hele vinduet, er det vigtigt at man vurderer hvilke krav, man vil stille sine nye ruder. 

Termoruder har lang levetid, og derfor er valget af ruder afgørende for både komforten og økonomien i din bolig. I dag er der et utal af muligheder for at få ekstra funktioner i en rude, som kan øge komforten i din bolig. 

 

Stor udvidelse undervejs

Submitted by maria.schmidt on fre, 09/28/2018 - 13:42

GLASSOLUTIONS har fart på, og med den store ordreindgang har man valgt at kvittere med udvidelser og store produktionsmæssige tiltag for at yde den bedste service til vores kunder. 

Vi udvider således fabriksbygningen i Kjellerup betydeligt, hvilket baner vej for en række nye højteknologiske maskiner, der bare venter på at blive installeret. Matriklen bliver udvidet for mere effektiv logistik, og for at det ydre står mål med de indvendige opgraderinger, er facaden på administrationsbygningen blevet renoveret. Med andre ord er der noget godt i vente!