Bestil online
Results

GLASSOLUTIONS indgår samarbejde med Dormakaba

Det er med stor glæde, at vi i GLASSOLUTIONS har indgået samarbejde med Dormakaba, der er kendt for deres avancerede kvalitetsløsninger inden for beslag. I kølvandet på etableringen af vores interiørteam er det naturligt for os at benytte denne mulighed for at udvide på interiørfronten. Det gør vi i høj grad ved at indgå et stærkt samarbejde med Dormakaba. GLASSOLUTIONS vil kunne tilbyde alt fra glasskillevægge med fokus på lydreduktion og design til komplekse løsninger indenfor skydedøre og foldedørsløsninger.

Vores GLASSOLUTIONS sælgere vil blive sat grundigt ind i Dormakaba’s produkter, så vi kan stå klar med kvalificeret rådgivning indenfor området. Endelig er Dormakaba ikke kun kendt for at levere gode produkter, men også for deres høje dokumentationsniveau af deres løsninger, hvilket gør deres løsninger oplagte til større projekter med høje dokumentationskrav.

I GLASSOLUTIONS ser vi frem til samarbejdet og glæder os til at kunne løse endnu flere af vores kunders interiørudfordringer!

02/12/2018 - 08:48
Event