Bestil online
Results

Glassolutions - Nu med online salg

Så er Glassolutions Danmark kommet med på bølgen af online salg, og vi er stolte over at kunne præsentere MyGlassolutions, der er et simpelt værktøj med mange muligheder. MyGlassolutions kan benyttes som en app på din smartphone, der kan downloades fra App Store og Google Play og via www.MyGlassolutions.dk.Som kunde kan du købe alt fra Unica Line til termoruder, og vi har fokuseret på at gøre værktøjet brugervenligt, så du hurtigt kan bestille, hvad du har brug for. Du vil selvfølgelig stadig kunne købe glas via helt almindelig betjening, som du plejer, men MyGlassolutions giver dig en ny mulighed, der hjælper med at gøre din hverdag enklere.

Skulle du have spørgsmål omkring brug af appen, er du altid velkommen til at tage fat i vores dedikerede support team på email: help@myglassolutions.dk eller tinge på tlf: 4212 8748.

Vi håber, at du vil få gavn af MyGlassolutions online bestilling, og bestiller du via appen fra den 1. maj 2016 og før den 1. januar 2017 er du med i lodtrækningen om 1 smart watch -Apple (udgave) eller Android (udgave) alt efter dit ønske til en værdi af ca. 2.800,- DKK. Jo flere ordrer du afgiver, jo større er dine chancer for at vinde!
OBS: Konkurrencen havde først frist den 1. oktober 2016, men vi har forlænget fristen, så du kan nå at få flere lodder i puljen!

  

My Glassolutions

Konkurrencebetingelser for MyGlassolutions smart watch konkurrence

Deltagelse

  • Konkurrencen gælder ved ordrer afgivet via MyGlassolutions til og bekræftet af Scanglas A/S fra den 1. maj 2016 og før den 1. januar 2017. Jo flere ordrer du afgiver, jo flere lodder har du i puljen for at vinde. 
  • Ansatte i Saint-Gobain koncernen samt disses familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmien vil blive adresseret til vindervirksomheden og ikke til ordrebestilleren.

 

Præmiering

  • Lodtrækningen finder sted umiddelbart efter den 1. januar 2017.
  • Vinderen kontaktes direkte og snarest muligt efter konkurrencens udløb. Vinderens navn vil ikke blive offentliggjort uden vinderens samtykke.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
  • Vinderen afholder selv pågældende konkurrenceafgift til SKAT.

 

Kontaktoplysninger

  • Scanglas A/S overgiver ikke kontaktoplysninger til tredjepart.

 

 

10/11/2016 - 11:26
Event