Bestil online
Results

Scanglas certificeres som Top Employer

Vi er blevet certificeret som ”Top Employer”!

Den 10. februar blev det offentliggjort, at Saint-Gobain sammen med Scanglas, Weber, Isover, Gyproc og Brdr. Dahl er blevet certificeret af Top Employers Institute på baggrund af vores medarbejderforhold.

Hvert år foretager Top Employers Institute en vurdering af arbejdspladser og anerkender de ledende arbejdsgivere i hele verden: Virksomheder som sikrer gode medarbejderforhold, udvikler talenter på alle niveauer i organisationen, og som stræber efter løbende at optimere ansættelsespraksis. I år er Scanglas sammen med andre af virksomhederne fra Saint-Gobain i Danmark og Sverige blandt dem, der har fået tildelt den eksklusive ’Top Employers’ certificering.

Vi er glade for at blive officielt anerkendt for vores arbejde med medarbejdernes forhold. Top Employers Institute certificerer virksomheder i hele verden og er eksperter på området. Det betyder meget for os, at vi ikke kun selv synes, at der er mening med det, vi gør, men at vi også har udefrakommendes ord for det. I år har vi fået certificering på plads for virksomheder i Danmark og Sverige. Næste skridt for os er resten af Norden og Baltikum, siger Steen Vejlgaard, HR Direktør for Saint-Gobain i Norden og Baltikum.

Udgangspunktet for Top Employers certificering er en stringent proces og høje standarder. For at styrke gyldigheden af processen og certificeringen revideres alt materiale af uafhængig tredjepart.

Top Employers Institute har blandt andet vurderet Saint-Gobain virksomhedernes medarbejdertilbud ud fra følgende kriterier:

• Talentstrategi
• Planlægning
• Læring og udvikling
• Lederudvikling
• Karrieremuligheder
• Kompensation & fordele
• Kultur

Læs hele pressemeddelelsen her.

Top Employers Danmark 2016
 

02/10/2016 - 15:14
Event