Bestil online
Results

Printet sikkerhedsglas

Et personligt touch indenfor og udendørs

SERALIT EVOLUTION er hærdet sikkerhedsglas, der kan tilføre farver og et personligt touch indenfor og udendørs. Screen-printed glas skaber unikke effekter, fra simple til store motiver, og via transparensen i glasset, er det muligt at understrege designets effekt.


Specifikationer

SERALIT EVOLUTION er et matteret eller transparent glas med farvet keramisk emalje. Mønsteret dannes ved at benytte tekstiler. Ved produktionen af glasset varmes emaljen op ved høj temperatur, hvilket giver den en exceptionel holdbarhed. 


Anvendelse

SERALIT EVOLUTION kan anvendes til såvel indendørs som udendørs formål. Ved brug i facader er det muligt at se igennem det printede glas indefra og ud, mens det beskytter mod at kunne se udefra og ind.


Fordele

GLASSOLUTIONS SERALIT er et hærdet, skræddersyet glas i overensstemmelse med standard BS EN 12150. Det yder den holdbarhed og sikkerhed, der karakteriserer hærdet glas.

Der findes en lang række standardmønstre, som kan produceres i et væld af farver. Personliggjorte mønstre, som kan skabes i adskillige farver, kan designes til specifikke projekter. Ved facader øger SERALIT solafskærmningen på tolagsglas.


Variationer

SERALIT EVOLUTION kan kombineres med:

  • PLANICLEAR 
  • DIAMANT 
  • PARSOL 
  • Termiske og solafskærmende termoruder

Synes du om produktet?