Bestil online
Results

Råvaretillæg pr. 1. april 2021

Som kendt fra dagspressen, er der for øjeblikket en række udfordringer i forhold til råvareudbud og leveringssikkerhed. Udfordringer, som på forskellige måder, er relateret til den nuværende Covid-19 situation. Ligesom alle andre så oplever vi i GLASSOLUTIONS prisstigninger på alle typer af råvarer på grund af et lavt udbud og en uændret eller endda stigende efterspørgsel, som har givet os prisstigninger på helt op til 30%.

Derfor ser vi os nødsaget til pr. 1. april at indføre et råvaretillæg. Tillægget er et procenttillæg, som dækker stigninger i bl.a. logistik samt glaspriser, klæber, profiler, aluminium, plast, olie og træ, der bruges i produktionen og emballeringen af vores produkter. Råvaretillægget vil ud fra vores beregninger af den nuværende situation være 6% i april måned. Råvaretillæggets niveau vil blive kommunikeret hver den sidste hverdag i måneden for den efterfølgende måned i forhold de aktuelle prisreguleringer fra vores leverandører. Det aktuelle råvaretillæg vil fremgå af vores hjemmeside under punktet Salgs-og leveringsbetingelser

I denne meget specielle tid vil vi anbefale jer at udvise stor forsigtighed, når I afgiver tilbud til jeres kunder og tidsbegrænse tilbuddenes gyldighed, da vi forventer at situationen løbende ændres.

Vær ligeledes opmærksom på, at markedssituationen og tilgængeligheden af råvarer fremover kan give forlængede leveringstider. Vi arbejder konstant på, at vi kan levere indenfor vores normale leveringstider, men situationen er meget speciel og uforudsigelig.

Kontakt os, så vi kan vejlede dig om leveringstider og muligheder for alternative løsninger.

 

 

03/29/2021 - 13:21