Bestil online
Results

Glasvægge & -døre

Silikonefri, lydisolerende skillevægssystem i glas

Glasvægge og -døre by GLASSOLUTIONS kombinerer funktionalitet med æstetik og giver mere plads. Det lader naturligt lys komme ind og holder lyd ude. Glasvægssystemer er ideelle til kontorer, og de skjulte samlinger gør, at der er maksimalt lysindfald af naturligt lys samt, at systemerne er elegante rent designmæssigt. De reducerer behovet for tilførsel af ekstra lys og bidrager dermed også til energibesparelser.

Nedenfor finder du vej til vores sortiment af glasdøre samt vores koncept; Glasvægge og –døre by GLASSOLUTIONS, hvor der købes en samlet løsning og ikke blot enkeltdele. Både glasdøre og Glasvægge og –døre fremstilles i en række glastyper:

Brandbeskyttende glas er nødvendigt, hvis glasset skal agere brandsektion. I offentlige byggerier samt f.eks. hoteller og restaurationer er der særlige krav til brandsikkerhed inklusiv flugtveje. Her vil brandbeskyttende glas være relevant at se nærmere på.

Lydisolerende glas er nyttigt, hvis glasset skal anvendes til mødelokaler, kontorer, eller hvis man egentlig bare ønsker at kunne gå ind og lukke døren bag sig og have privatliv. GLASSOLTIONS leverer glas med forskellige lydværdier alt efter det konkrete behov.

Klart glas fra GLASSOLUTIONS har et lavt jernindhold og derfor optimeret transparens. Det fremstilles i forskellige udgaver efter behov.

Farvet glas skaber liv til glasset og omgivelserne. GLASSOLUTIONS er leveringsdygtig i alle farver, så den helt rette farve kan vælges til indretningen. Farvet glas er ikke kun oplagt som skillevæg på kontoret eller i hjemmet. På hospitaler kan farvet glas skabe en rolig atmosfære uden at tage plads eller skabe behov for ekstra rengøring. I butikker kan man bruge de rette logofarver, og på skoler kan man skabe mere spændende lokaler med simple midler.

PRIVA-LITE er en avanceret og elegant løsning til dig, der gerne vil have noget helt særligt. Med et tryk på en knap skifter glasset mellem at være matteret og gennemsigtigt. PRIVA-LITE er ideelt både til hjemmet, til offentlige institutioner samt til mødelokaler på kontoret, hvor der af og til er behov for, at folk ikke kigger med gennem glasvæggen.


Sortiment

Glasdøre

Glasdøre

Glasvægge og -døre

En fleksibel, enkel og stilren løsning