Bestil online
Results

Sorte profiler

Glasvægge og -døre kan nu leveres med sorte profiler. De transparente glasvægge og -døre kan både adskille og samle rum. For at adskille rummene kan sort GS kombineres med lydisolerende, farvet eller designet glas. Ud over muligheden for diskretion imellem rum så er glasdøre og -vægge nemme og hurtige at montere. De sorte profiler markerer tydelige linjer og bidrager til et elegant helhedsindtryk. Det er en simpel måde at gøre noget ekstra for f.eks. kontormiljøet.

 

GLASDØRE: Glasdørene kan fås i en slank karmkonstruktion, som øger isolationen. Dørenes slanke karm giver et let og professionelt udseende. Karmbredden leveres som udgangspunk ud fra 3 standard bredder; M8 (790 mm), M9 (890 mm), M10 (990 mm) i 10 mm hærdet glas eller som lyddør.
Glasdørene kan også leveres i specialmål med tætningsbånd. Overglas kan også tilvælges.

PROFILER: GLASSOLUTIONS' mission er at skabe individuelle glasløsninger, der bringer lys og velvære, hvilket vi har inkorporeret i designet til sort GS. Vi har derfor valgt slanke profiler for at maksimere lysgennemstrømningen. Den nemme montering kommer fra vores U- og L-klikprofiler, som fås i bredderne 25 og 52 mm med en længde på 6 m. Profilerne fås som standard i eloxeret, men nu også i sort.

GLASTYPER: BASIC: 10-12 mm hærdet sikkerhedsglas, klart eller satineret.
SILENT: Enkeltglas eller termorude af STADIP SILENCE. Glasset tilbydes i 38 mm og lyddæmpning RW 46db.
DESIGN: Valgmuligheder fra PRIVA-LITE, PICTUREit og mange flere.

 

Der findes endnu flere valgmuligheder, som kan kombineres på kryds og tværs efter dine behov. Tag en snak med din lokale GLASSOLUTIONS forhandler, og find den bedste løsning for dig.