Bestil online
Results

MIRALITE NATURA

Et specialudviklet spejl

I klæderummet eller på badeværelset er kunstig belysning ikke altid ens bedste ven. Mange lyskilder, særligt LED og Halogen giver en kold atmosfære, afspejlingen føles ikke rigtig og kan tilmed virke misvisende. Med MIRALITE NATURAs specialudviklet filter bliver koldt lys afbalanceret korrekt. For en mere naturlig afspejling. 


Fordele

Æstetik: Fersken farven i MIRALITE NATURA giver en mere afrundet og autentisk afspejling. Farvereguleringen af glasset letter humøret, og gør din refleksion mere tilfredsstillende.

Komfort: MIRALITE NATURA er med til at skabe en mere lys og velkommende stemning som forbedrer hvilket som helst rum, og fremmer følelsen af velbehag.

Egenskaber: Som med alle Saint-Gobain spejle er kvaliteten og holdbarheden af MIRALITE NATURA optimale for at kunne blive brugt alle steder i hjemmet, inklusiv fugtige rum (badeværelser).


Testet i tøjbutik

Tøjbutikken Esprit testede MIRALITE NATURA i en af deres butikker i Paris*. For at teste effekten af MIRALITE NATURA på kundernes beslutninger, blev nogle klæderum udstyret med MIRALITE NATURA mens andre forblev uændret.

Butikkens samlede omsætning steg med 6%. 

 7% flere købte tøjet efter at have prøvet det på.

14% af kunderne oplevede klæderummet lysere og med en mere 'rar atmosfære'.

 

*Testet på mere end 600 mennesker


Specifikationer

Som ethvert andet spejl kan MIRALITE NATURA blive bearbejdet og formet, skæres, bores etc. Spejlet kan skræddersyes med logo eller design, som bliver sandblæst eller indgraveret på spejlets bagside. 

MIRALITE NATURA er tilgængelig i tykkelserne 6 mm. 

For flere specifikationer se venligst brochuren.

Synes du om produktet?