Bestil online
Results

Stor udvidelse undervejs

GLASSOLUTIONS har fart på, og med den store ordreindgang har man valgt at kvittere med udvidelser og store produktionsmæssige tiltag for at yde den bedste service til vores kunder. 

Vi udvider således fabriksbygningen i Kjellerup betydeligt, hvilket baner vej for en række nye højteknologiske maskiner, der bare venter på at blive installeret. Matriklen bliver udvidet for mere effektiv logistik, og for at det ydre står mål med de indvendige opgraderinger, er facaden på administrationsbygningen blevet renoveret. Med andre ord er der noget godt i vente!

10.000 ekstra kvadratmeter gør en forskel

Via opkøb af Teglgårdsvej 4 har GLASSOLUTIONS udvidet matriklen på Vandværksvej fra 22.000 til 32.000 m2. De mange ekstra kvadratmeter benyttes til effektiviseringen af logistikken. 

"Logistikken behøver mere kapacitet, og det nye område giver væsentlig mere plads til at læsse lastbilerne. Lastbilerne kommer nu tidligere afsted om morgenen, og for vores kunder betyder det, at de får deres glas hurtigere", siger Produktionsdirektør Jesper Rasmussen.

Nye maskiner - nye muligheder

GLASSOLUTIONS har i det hele taget ekspanderet kraftigt i en længere periode, og det stopper ikke her. Den endelige godkendelse er nu på plads fra Silkeborg Kommune til at fabriksbygningen udvides med 1500 m2. Adm. direktør i GLASSOLUTIONS, Klaus Topp, udtaler: 

"De ekstra kvadratmeter gør en kæmpe forskel. Der bliver plads til et hærderi, et sliberi og en heat-soak test ovn, som alt sammen står klar i sommeren 2019. De nye faciliteter vil optimere vores produktionsflow, og det er noget kunderne vil kunne mærke. Vi ser frem til 2019 med stor forventning!

Hærderiet vil kunne hærde alle coating-typer samt alt fra 3-19 mm glas, og de maksimale dimensioner vil være 2840 x 6000 mm. Både hærderiet og i sliberiet vil processen foregå fuldautomatisk med robotter som håndterer glasset. De nye faciliteter giver samtidig GLASSOLUTIONS mulighed for at udvide produktsortimentet til kunderne. 

"Investeringerne vil forenkle mange processer for medarbejderne, men vores tiltag tjener ét overordnet formål; at give en endnu bedre service til vores kunder.", slutter Klaus Topp. Med andre ord lægger GLASSOLUTIONS op til et spændende 2019.  

09/28/2018 - 13:42