Bestil online
Results

Termoruder

High performance energiglas til vinduer og facader

GLASSOLUTIONS kan hjælpe, hvis der er behov for at holde på varmen, skærme for solen, beskytte mod støjgener, eller hvis du gerne vil have vinduer, der er lidt lettere at holde rene! To- og trelagsglas fra GLASSOLUTIONS kan optimere indeklimaet i forhold til dine behov.

Nedenfor vil du blandt andet finde information om vores solkontrollerende glas. Til dagligt tænker man sjældent over solens varme som et problem i Danmark, men i sommermånederne skal der ikke meget til for, at en sydvendt glasfacade kan blive til en radiator. I områder med støj vil en lydisolerende energirude være oplagt, ikke kun pga. irritationsmomentet, som støj medfører men i høj grad også pga. de helbredsmæssige konsekvenser, støj kan have.

Udover mulighederne, der præsenteres nedenfor har du også mulighed for at få termoruder i sikkerhedsglas og som persienneruder. Med sikkerhedsglas beskyttes du mod uheld samt forsætlige overfald og skader. Glasset er lamineret, så går det itu, vil det blive hængende i laminatlaget, så det ikke forårsager skader. Persienneruderne er et oplagt valg, når der skal være fokus på hygiejne og rengøringsvenlighed. Persiennerne er indbyggede i selve ruden og samler derfor hverken støv eller snavs.

Alt i alt er mulighederne mange, og har du en udfordring, der relaterer til en termorude, er det næsten sikkert, at vi kan løse den!


Sortiment

Antireflekterende glas

Maksimal transparens og et klart udsyn

Brandbeskyttelsesglas

Brandbeskyttende glasprodukter

Emaljeret glas

Emaljeret hærdet glas uden bly

Energiglas

Optimer dit indeklima med energiglas

Let-rensende glas

Revolutionér din måde at rengøre vinduer på

Opvarmende glas

Alternativ varmekilde

Ornamentglas

Ornamentglas spreder lys og beskytter dit privatliv

Solkontrollerende glas

Effektiv solafskærmning og dagslys