Bestil online
Results

Danskproducerede termoruder

Termoruder til vinduer og facader på specialmål

GLASSOLUTIONS kan hjælpe, hvis der er behov for at holde på varmen, skærme for solen, beskytte mod støjgener, eller hvis du gerne vil have vinduer, der er lidt lettere at holde rene! To- og trelags termoruder fra GLASSOLUTIONS kan optimere indeklimaet i forhold til dine behov. Alle vores termoruder laves på specialmål og produceres på vores fabrik i Kjellerup, og der er fokus på miljø både i produktionen og i selve termorudernes funktioner.

Man tænker sjældent over solens varme som et problem i Danmark, men i sommermånederne skal der ikke meget til for, at en sydvendt glasfacade kan blive til en radiator. Nedenfor vil du blandt andet finde information om vores solkontrollerende termoruder. I områder med støj vil en lydisolerende termorude være oplagt, ikke kun pga. irritationsmomentet, som støj medfører men i høj grad også pga. de helbredsmæssige konsekvenser, støj kan have.

Udover mulighederne, der præsenteres nedenfor har du også mulighed for at få termoruder produceret med sikkerhedsglas eller med indbyggede persienner. Med sikkerhedsglas beskyttes du mod følger af uheld samt forsætlige overfald og skader. Glasset er lamineret, så går det itu, vil det blive hængende i laminatlaget, så det ikke forårsager skader. Persienneruder er et oplagt valg, når der skal være fokus på hygiejne og rengøringsvenlighed. Persiennerne er indbyggede i selve termoruden og samler derfor hverken støv eller snavs.

Alt i alt er mulighederne mange, og har du en udfordring, der relaterer til en termorude, er det næsten sikkert, at vi kan løse den!


Sortiment

Antireflekterende glas

Maksimal transparens og et klart udsyn

Brandbeskyttende glas

Brandbeskyttende glasprodukter

EGLAS: Opvarmende glas

Alternativ varmekilde

Emaljeret glas

Emaljeret hærdet glas uden bly

Energieffektivitet og dagslys med energiglas

Optimer dit indeklima med energiglas

Let-rensende glas med BIOCLEAN

Revolutionér din måde at rengøre vinduer på

Ornamentglas

Ornamentglas spreder lys og beskytter dit privatliv

Solkontrollerende glas

Effektiv solafskærmning og dagslys