Bestil online
Results

Vi står klar til at hjælpe dig (næsten) som vi plejer

Kære kunde

I GLASSOLUTIONS gør vi alt hvad vi kan, for bedst muligt at sikre jer, vores kunder, og medarbejdere i forhold til Coronavirus. Vi har derfor taget en række forholdsregler, så vi kan give dig den samme gode service som vi plejer, samtidig med at vi begrænser muligheder for smitte. 
 

Vores produktion og logistik fungerer som normalt, og vi har taget en række interne forholdsregler for at sikre, at produktion og logistik også vil fungere som normalt fremover. 
 

Vores afdelinger er åbne, så du kan komme og afhente varer. Brug den opstillede håndsprit i afdelingen, undgå fysisk kontakt og hold generelt afstand til personalet, for både din og deres skyld. 
 

Mail eller ring til os i alle de situationer det er muligt, og undgå at møde op i afdelingen for at afgive tilbud eller få rådgivning. Det meste kan klares over telefonen, og vi sidder klar til at hjælpe dig. 
 

Vi leverer kontaktløst uden behov for personlig kontakt, og tager som altid et billede af de leverede varer. Vores chauffører er samtidig instrueret i ikke at give håndtryk og holde fysisk afstand. 
 

Tak for jeres forståelse!

03/16/2020 - 13:01
Corporate